Publicatie in de bundel ‘Droomverhalen’

Een paar weken geleden heb ik meegedaan met weer een schrijfwedstrijd. Deze keer moest de inzending de woorden ‘droom’ of ‘dromen’ bevatten en mocht het verhaal maximaal vijfduizend woorden lang zijn. Ik besloot om maar gelijk gebruik te maken van die lengte en na drie uurtjes schrijven had ik een verhaal van vierenhalf duizend woorden. Mijn eerste ‘grote’ inzending voor een schrijfwedstrijd!

Wat kon je winnen? Sowieso publicatie in het boek voor de beste inzendingen en als hoofdprijs een deel van de royalty’s over de verkoop van het boek. Omdat ook ervaren schrijvers mee mochten doen aan de wedstrijd, achtte ik mijn winkans niet groot.

Longlist
Vandaag werd de longlist gepubliceerd en je raadt het al (anders had ik er waarschijnlijk geen blog over geschreven); ik zit er bij! Van de 151 inzendingen zit mijn verhaal bij de vijftig die zijn geselecteerd voor in het boek. Echt ontzettend leuk en weer een motivatie om verder te gaan met schrijven! Binnenkort wordt ook de shortlist bekend gemaak; dat zijn de tien schrijvers die kans maken op die felbegeerde hoofdprijs. Nog even duimen dus!

Shortlist (update)
Helaas, ik sta niet op de shortlist. Dat had ik eerlijk gezegd ook niet verwacht, maar ik ben nog steeds ontzettend blij met mijn publicatie in het boek!
Hieronder een plaatje van hoe de cover er uit komt te zien. Is-ie niet mooi?
Mijn inzending kun je op deze pagina lezen!

Droomverhalen2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s