December Bucketlist

Nu de Sint zijn boeltje weer gepakt heeft en terug is naar Spanje, mogen wij ons gaan bezighouden met het volgende feest. Over minder dan drie weken is het Kerstmis! Persoonlijk vind ik dat een heerlijk feest en ik kijk er echt naar uit. De afgelopen jaren heb ik er niet echt van kunnen genieten, dus heb ik me voorgenomen om het dit jaar extra “kerstmissig” (yup, ik verzin gewoon woorden als ik daar zin in heb) te maken hier in huis. Daarom heb ik een December Bucketlist gemaakt!

christmas

Het is mijn doel om alle puntjes op deze lijst af te strepen, ik ben benieuwd hoe ver ik kom. Misschien staan er leuke ideeën voor je bij of heb je zelf nog tips! Wat hoort voor jou absoluut bij de decembermaand en wat moet ik écht gedaan hebben voor 1 januari?

Mia’s December Bucketlist:
– De kerstboom samen versieren,
– Een kerstmarkt bezoeken,
– Samen met Truus kerststukjes maken,
– Naar het kerstcircus gaan,
– Een kersttaart maken,
– Warme chocolademelk met slagroom drinken,
– Een filmmarathon houden met het hele gezin,
– Heel veel schrijven,
– Een avondje met Henk alleen naar de bioscoop,
– Elke week een nieuw boek lezen,
– Een kerst playlist maken,
– Voor Secret Santa spelen en iemand een anoniem kerstcadeau geven,
– Een logeerpartijtje met Truus en Henk (op onze kamer of die van Truus),
– Samen met Truus kerstkoekjes bakken,
– Een winterwandeling maken door de bossen of langs het strand,
– ‘Tutdag’ met Truus (gezichtsmaskers, nagels lakken etc.),
– Een pyjamadag houden,
– Genieten, genieten en nog eens genieten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s