Een lichtgevende knuffel

Als je een langeafstandsrelatie hebt, of familie en vrienden hebt die ver weg wonen, is het fijn als je weet wanneer ze aan je denken. Op internet kwam ik iets heel gaafs tegen; een vriendschapslamp! Je geeft één lamp cadeau aan bijvoorbeeld je (klein)kind of geliefde en de ander houd je zelf. Zodra één van jullie de lamp aanraakt, licht de andere op. Zo kun je dus via licht een knuffel doorgeven en de ander laten weten dat je aan hem of haar denkt!

friendlamp-1Hoe het werkt
De Friendship Lamps zijn met elkaar verbonden via WiFi. Ongeacht waar op de wereld de tweede lamp zich bevindt; zodra de ene lamp wordt aangeraakt, gaat de andere lamp feller schijnen. Op die manier kun je makkelijk aan iemand laten zien dat je aan diegene denkt, zonder dat je steeds aan de telefoon hoeft te zitten. Perfect dus voor familieleden die ver uit elkaar wonen of elkaar te weinig kunnen zien. Naast het feit dat het een leuke uitvinding is, heeft de lamp ook nog eens een designer look, waardoor hij in bijna ieder interieur past.

Prijs
De lampen zijn op dit moment alleen in Amerika verkrijgbaar (ze worden wel naar Nederland verstuurd!) en kosten 75 dollar per stuk. Ze worden gemaakt door het bedrijf Filimin en hier kun je ze kopen.

Het is dus wel een investering, maar dan heb je ook wel echt iets heel cools!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s