Voldemort: origins of the Heir

Attentie aan alle Harry Potter-fans!

De eerder aangekondigde fanfilm ‘Voldemort: Origins of the Heir’ staat volledig online en is HIER te bekijken!

Deze film is gemaakt door Tryangle Films en duurt ongeveer vijftig minuten.
Het is geen officiële Harry Potter-film, maar deze is gemaakt door een aantal fans die na het lezen van de boeken meer wilden weten over de herkomst en het verleden van Voldemort. Hierop besloten zij zelf een film in elkaar te zetten over de jeugd van ‘Hij die niet genoemd mag worden’.
In eerste instantie was Warner Bros. hier niet zo blij mee, maar uiteindelijk gaven zij toch toestemming. Ook J.K. Rowling heeft haar goedkeuring uitgesproken over de fanfilm, die overigens in het Italiaans is opgenomen en Engels is nagesynchroniseerd.

In ‘Origins of the Heir’ word je mee terug in de tijd genomen naar het leven van een jonge Tom Riddle, die zoals we ondertussen weten, later opgroeit tot Voldemort. Het verhaal begint met de heks Grisha Mac Laggen. Dit personage is geen officieel Harry Potter karakter, maar special voor deze film gecreëerd. Grisha is de erfgenaam van Griffoendor. In 1943 ontketent zich een schandaal rondom een afstammeling van de originele Huffelpuff-familie; Hepzibah Smith. De tovenaarswereld staat op zijn kop en uiteindelijk ziet Grisha het als haar taak om een onopgeloste moord verder te onderzoeken, waardoor zij terecht komt bij Tom Riddle (later Voldemort).

Bekijk de film hieronder en laat onder het Facebookbericht weten wat je er van vond!

p.s.: Doe jij al mee met de winactie?

winnen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s