Binnenkort: ‘A Wrinkle In Time’

Als Disney-fanaat én boekenliefhebber vond ik dit erg leuk nieuws, dat ik graag met jullie deel. Begin maart brengt Walt Disney de film ‘A Wrinkle In Time’ uit, gebaseerd op het gelijknamige eerste deel uit een serie fantasieboeken.

Meg’s vader (een wetenschapper) is plotseling op mysterieuze wijze verdwenen. Hij werkte aan een geheim project voor de overheid, genaamd de Tesseract, waarmee je de vijfde dimensie kunt bezoeken. Samen met haar broertje Charles, haar vriend Calvin en drie hemelgidsen – Mrs Who, Mrs Which en Mrs Whatsit – gaat Meg naar hem op zoek. Tijdens hun zoektocht komen ze allerlei bijzondere planeten en personages tegen. Om terug te kunnen keren naar hun eigen wereld, moet Meg de kracht in zichzelf ontdekken en gebruiken om duistere krachten te verslaan.

De drie hemelgidsen worden gespeeld door niemand minder dan Oprah Winfrey, Reese Witherspoon en Mindy Kaling.

‘A Wrinkle In Time takes the audience across dimensions of time and space, examining the nature of darkness versus light and, ultimately, the triumph of love.’

Persoonlijk kreeg ik kippenvel van de trailer, dus ik kan niet wachten om de hele film te zien. Bekijk hieronder de trailer!

winnen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s