Mamma Mia! Here we go again

Heel goed nieuws voor iedereen die net zo heeft genoten van de filmmusical ‘Mamma Mia’, als yours truly en ook elk dialoog ondertussen kan dromen: komende zomer komt het vervolg op deze vrolijke meezing-film uit!

In deel twee gaan we terug in de tijd, naar de periode waarin Donna de drie mogelijke vaders van Sophie (Amanda Seyfried) leert kennen. Donna werd in de vorige film gespeeld door Meryl Streep. Ook in dit vervolg keert de actrice terug, maar haar jonge versie wordt gespeeld door Lily James, die we o.a. kennen als Cinderella in de gelijknamige live action film van Walt Disney. Ook veel andere bekenden uit de eerste film zien we terug, samen met een aantal nieuwkomers, waarvan de meest opvallende zonder twijfel zangeres Cher is.

mamamia2In dit vervolg woont Sophie tien jaar later nog steeds samen met Sky op ‘het Griekse eiland’ en is ze zwanger. Haar moeder – Donna – is inmiddels overleden en Sophie twijfelt of ze het allemaal wel aankan om een kind op de wereld te zetten zonder haar geliefde moeder in de buurt die haar met raad en daad bijstaat. Daarom heeft ze twee oude bekenden uitgenodigd; de twee beste vriendinnen van haar moeder.
Tanya en Rosie doen vervolgens samen met Sophie’s drie mogelijke vaders Sam, Bill en Harry hun best om het verhaal te vertellen over hoe Donna er destijds in geslaagde om Sophie in haar eentje groot te brengen.

‘Mamma Mia! Here we go again’ komt uit op de tiende verjaardag van haar voorganger: op 19 juli 2018.

Voor wie niet kan wachten tot het zover is en ondertussen ‘Mamma Mia!’ uit 2008 eindeloos op repeat heeft staan, zijn hier alvast de eerste beelden van ‘Mama Mia! Here we go again’. Bekijk hieronder de drie (ja écht; DRIE!) trailers die al zijn uitgebracht!

* * * * * * * * * *

winnen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s